Werving en selectie

Recruitment BEUQ!

BEUQ! selecteert en werft voor u de juiste medewerkers voor de meest uiteenlopende aan fieldmarketing gerelateerde activiteiten. Onder het moto ‘DE BEUQ ERIN’  heeft zij  een heldere doelstelling:

`De werving, selectie en training van de beste medewerkers, die op basis van hun kwaliteiten kunnen worden ingezet voor specifieke werkzaamheden. Hierdoor ontstaat een stabiele en vruchtbare samenwerking met de opdrachtgevers, die leidt tot een hoog rendement voor alle partijen!

Naast werving & selectie biedt BEUQ! payroll services aan.

uitgangspunten

 

identiteit

Om een extra relatie tussen de consument en uw merk of activiteit te creëren is het van belang dat alle medewerkers de juiste uitstraling hebben die passen bij uw doelgroep, product of dienst.

Elke klant en elk merk heeft een eigen identiteit. Voor flex medewerkers geldt hetzelfde. Zo is niet elke promotie medewerker geschikt voor alle promotie activiteiten. En komen sommige sales medewerkers veel beter tot hun recht indien zij individueel opereren in plaats van in teamverband

 
 

basis vereisten

Alle medewerkers moeten zich wel in de volgende minimale basis voorwaarden kunnen vinden:

  • uitstekende communicatieve vaardigheden: een glimlach alleen is niet voldoende
  • enthousiasme en flexibiliteit zijn net zo belangrijk als representativiteit en motivatie
  • een medewerker dient de capaciteit te hebben om een extra emotionele dimensie aan een merk/ activiteit toe te kunnen voegen.
  • iedereen dient zich te allen tijde te realiseren dat hij/zij het visitekaartje van het merk/ activiteit is en dat elke persoonlijke handeling door de doelgroep direct hieraan gekoppeld zal worden.

 
 

Focus gebieden

Hieronder treft u alle focusgebieden waarin BEUQ!/ Auxilium Promotie & Advies voor u een rol van betekenis kan zijn. U treft hier ook een uitgebreide case aan van onze ondersteuning aan Schiphol Airport Retail Services, waarin alle facetten van de services van BEUQ! naar voren komen.

 

Wilt u meer informatie over de services van  BEUQ!? Neem gerust contact met ons op of vul direct het offerteformulier in.

 

services

Scroll Up