werken voor Responsible Young Drivers

Werken voor veiligheid

Responsible Young Drivers (www.RYD.nl) is opgericht in 1990 om de verkeersveiligheid onder de aandacht te brengen. Vanaf die tijd heeft RYD meer dan 3000 acties uitgevoerd in verschillende landen. Responsible Young Drivers wil jongeren stimuleren om verantwoord te rijden. Onze jonge actieve medewerkers motiveren hun leeftijdsgenoten op een leuke manier, door spannende en leuke acties landelijk uit te voeren.

Sinds 2010 ondersteunt Auxilium Promotie & Advies , onderdeel van de Aux Fieldmarketing Group, deze Stichting. Voor de uitbreiding van de teams in de regio Apeldoorn en de regio Utrecht zijn we op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde medewerkers die bij willen dragen aan het overbrengen van de boodschap.

Als promotiemedewerker ben je (samen met een leuk team) aanwezig bij onder andere discotheken en evenementen, om op een positieve manier jongeren bewust te maken van de gevaren van alcohol en drugs in het verkeer. Het einddoel is dat jongeren onderling afspraken maken wie van hen die avond/dag nuchter zal blijven en geen alcohol of drugs zal gebruiken en terug zal rijden. Uiteraard worden je een aantal tools aangereikt waarmee je aan de slag kunt. Denk hierbij aan apparaten om alcohol en drugs testen afnemen en allerlei voorlichtingsmateriaal.

De alcoholcontroles bij discotheken en feesttenten worden gehouden in de avonduren. Per actie kan het startmoment verschillend zijn, afhankelijk van de openingstijden. Activiteiten op evenementen, markten etc. zijn meestal overdag, tijden afhankelijk van het evenement. Dit gaat altijd in overleg.

Wie zoeken we, wat bieden wij?

Wie zoeken wij?

– goede sociale en communicatieve vaardigheden
– enthousiast, eerlijk en spontaan
– jongeren durven aanspreken
– jongeren enthousiast kunnen maken en overtuigen
– goed kunnen samenwerken in teamverband
– bereidheid tot het volgen van een training
– woonachtig in Apeldoorn en omgeving of Utrecht en omgeving
– het is een pré als je in het bezit bent van een rijbewijs

Wat bieden wij?

Je werkt op oproepbasis en meestal in teamverband met leuke collega’s en in een uitdagende, wisselende werkomgeving. De flexibele werktijden garanderen afwisseling in beleving en werkzaamheden en dat allemaal tegen een meer dan marktconforme beloning.

Zowel op flexibele als ZZP basis mogelijk.

Voldoe jij aan bovenstaand profiel en heb je zin om in een enorme positieve omgeving te werken? Vul dan online direct het sollicitatieformulier in. Of stuur je gegevens en foto naar sollicitatie@beuq.nl Wij hopen je dan snel uit te kunnen nodigen voor een persoonlijk gesprek.

//End Google Analtyics Tag Code// //Begin Hotjar Code// //End Hotjar Code//