werken op Schiphol

Sales-promotors Schiphol

Werken in de grootste shops achter de douane? Dan is dit jouw kans op een leuke afwisselende baan op de meest dynamische en internationale werkomgeving van Nederland: Schiphol!

 

Schiphol is tenslotte “de wereld in het klein”. Auxilium Promotie & Advies, onderdeel van de Aux Fieldmarketing Group, organiseert reeds jaren voor diverse A-merken op Schiphol promotie- & sales activiteiten. Onder andere voor Godiva, Lindt, William Grant & Sons, Camus, Leonidas en nog veel aansprekende merken. Om aan de aanvragen van onze opdrachtgevers te kunnen voldoen willen wij ons succesvol Schiphol-promotieteam uitbreiden met kanjers in serviceverlening en sales!

 

Als sales-promotor ligt jouw focus op één merk van binnen de categorieën sterke drank, wijn, chocolade en/of tabak. Het is jouw uitdaging om de diverse merken onder de aandacht te brengen van winkelend publiek en kennis te laten maken met het merk.

 

Ben jij een teamplayer, commercieel ingesteld en servicegericht? En herken jij jezelf in onderstaand profiel? Reageer dan snel en stuur je CV en digitale foto met vermelding van de functie en korte toelichting aan: sollicitatie@beuq.nl of vul hier het sollicitatieformulier in. Wij hopen je dan uit te kunnen nodigen voor een persoonlijk gesprek.

 

 

Wie zoeken we, wat bieden wij?

Wie zoeken wij?

– dames / heren
– representatief en verzorgd uiterlijk
– enthousiast en spontaan
– zelfstandig & verantwoordelijk
– flexibel, harde werker, pro-actief en collegiaal
– commercieel ingesteld (sales skills)
– minimaal goed Nederlands en correct Engels sprekend
– affiniteit met één van bovenstaande categorieën is een pré
– maximaal 0,5 uur reistijd naar Schiphol (met Openbaar Vervoer)
– beschikbaarheid: 2 dagen per week (overdag door de week en weekend)

 

Wat bieden wij?

Auxilium Promotie & Advies formeert een zo vast mogelijk  team,  dat na training en een inwerkperiode ingezet zal worden ten behoeve van alle gewenste werkzaamheden op Schiphol. Je werkt op oproepbasis,  met leuke collega’s en in een uitdagende, super actieve werkomgeving. De flexibele werktijden garanderen afwisseling in beleving en werkzaamheden en dat allemaal tegen een meer dan marktconforme beloning.  Zowel op flexibele als ZZP basis mogelijk.

 

Scroll Up