Werken op events

Sales promotor op festivals

Auxilium Promotie & Advies zoekt  vanaf medio april 2019 weer sales promoters voor o.a. op events! 
Ben jij een sociaal, sales-minded persoon en vind je het leuk om met mensen te werken? Ben jij iemand die mensen weet te enthousiasmeren en wil je onderdeel zijn van een mindset verandering? Spreekt jou het werken op grote, bekende events aan (denk aan b.v. Awakenings, Loveland, Dreamfields, Amsterdam Open Air)? Dan hebben wij DE baan voor jou!

 

Functieomschrijving
Als echte sfeermaker weet je de gezelligheid op te pikken en uit te stralen naar de bezoekers van jouw unit. Door middel van een informatief gesprek, weet jij de bezoeker te overtuigen van de voordelen van een product. Hierbij trigger je de bezoeker om na te gaan denken over gewoontes in het dagelijks leven. Een verandering van mindset dus! Tijdens o.a. events wordt er in klein en groot teamverband gewerkt. Je staat in contact met diverse soorten bezoekers en gezien je veel uren kunt werken, maak je dus van alles mee. Een werkdag is nooit hetzelfde!

 

Functie-eisen

Om als sales promoter voor ons op o.a. events aan de slag te gaan, ben je flexibel in te zetten gedurende de week en pas je in het volgende plaatje:

* Affiniteit met de laatste trends
* Sales minded
* Sales tijger is een pré maar geen must
* Empathisch vermogen
* Minimaal 3 jaar ervaring in retail/verkoop
* Assertief
* Goede, vlotte babbel
* Enthousiast en spontaan
* Klantgericht en actieve houding
* Flexibel, harde werker en collegiaal (teamplayer)
* Maakt graag lange dagen
* In staat om zelfstandig te werken en betrouwbaar
* Goede beheersing van de Nederlandse taal
* Voornamelijk regelmatig beschikbaar in de weekenden
* Representatief en verzorgd uiterlijk
* Rijbewijs B is een pré maar geen must

 

Wat bieden wij?

Wat bieden wij?
Werken bij Auxilium Promotie & Advies biedt verschillende voordelen. Je kunt flexibel omgaan met je werkdagen en tijden, je kunt veel uren achter elkaar maken, je staat continue in contact met super leuke collega’s maar ook met verschillende doelgroepen en werkt in een uitdagende, wisselende werkomgeving. Tevens ontwikkel je verschillende skills op sociaal en communicatief vlak en leer je oplossingsgericht denken. Uiteraard worden voor diverse projecten uiteenlopende trainingen gegeven. Denk hierbij aan o.a. salestrainingen, productinformatie trainingen en een hospitality-training. Dit alles tegen een marktconforme beloning. Zowel op flexibele als ZZP basis mogelijk.

 

Omschrijving Auxilium Promotie & Advies
Auxilium Promotie & Advies (www.aux.nl) is onderdeel van de Aux Field Marketing Group en een van de bekendste full service promotiebureaus van Nederland. Wij hebben meer dan 28 jaar ervaring in het begeleiden en inzetten van promotie- hostess en salesmedewerkers. Onze acties vinden in heel Nederland en gedurende het hele jaar plaats, op alle dagen van de week overdag, ’s- avonds en ‘s- nachts.
Wij werken op leuke en variërende locaties waaronder Schiphol Airport Amsterdam, Bijenkorf, Jaarbeurs Utrecht, RAI Amsterdam en veel verschillende events zoals Dekmantel, 909, Dutch Valley en Solar festival. Op deze en nog veel meer locaties verzorgen wij advies- promo- en salesactiviteiten voor merken zoals Godiva, Lindt, Glenfiddich, Johnny Walker, Footlocker, Doritos en nog veel meer.
Je kunt dus als sales promoter voor Auxilium op veel meer locaties werken als je wilt!

 

Solliciteren?
Lijkt het jou leuk om op o.a. festivals en events ons nieuwe gezicht te zijn en pas je in het plaatje? Dan horen we graag van je! BEUQ! verzorgt de werving en selectie voor Auxilium. Vul het sollicitatieformulier in en verstuur dit samen met een digitale foto. Je mag ons ook een korte motivatie inclusief een leuke, spontane foto van jezelf mailen naar sollicitatie@beuq.nl of whatsappen via +31(0)6 38756753!
Je hoort zo snel mogelijk van ons of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Voor meer informatie zijn wij natuurlijk altijd bereikbaar. 0884200870.

 

 

Scroll Up