Werken als promotiemedewerker

Promotiemedewerkers regio Utrecht

Auxilium Promotie & Advies, onderdeel van de Aux Fieldmarketing Group, is op zoek naar veel enthousiaste en representatieve promotors, overtuigende sales-medewerkers en uiterst vriendelijke hosts en hostessen in de omgeving van Utrecht.

 

Auxilium Promotie & Advies is een van de bekendste full service promotiebureaus van Nederland met een vestiging in Amsterdam en in Utrecht. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het begeleiden en inzetten van promotie- hostess en salesmedewerkers. Onze acties vinden in heel Nederland en gedurende het hele jaar plaats, op alle dagen van de week overdag, ’s- avonds en ‘s- nachts.

 

Wij werken op leuke en variërende locaties waaronder Schiphol Airport Amsterdam, Jaarbeurs Utrecht, RAI Amsterdam. Maar ook op veel festivals door het hele land, waaronder Dominator, Amsterdam Open Air, Awakenings en Solar. Op deze en nog veel meer andere locaties verzorgen wij advies- promo- en salesactiviteiten voor merken zoals 3FM, Godiva, Lindt, BOS Ice Tea, Johnny Walker en nog veel meer.

 

In Utrecht en de omgeving van Utrecht is Auxilium op zoek naar de juiste personen voor het benaderen van consumenten/ doelgroepen, voor het demonstreren en aanprijzen van (nieuwe) producten of diensten, voor het begeleiden en ontvangst van gasten en andere genodigden. Op de meest uiteenlopende wijzen, op de meest bizarre tijdstippen en meest verschillende locaties. En uiteraard met de allerleukste collega’s van Nederland!

Wie zoeken we, wat bieden wij?

Wie zoeken wij?

Wij gaan onze teams weer uitbreiden en zijn op zoek naar sfeermakers die, individueel of in teamverband, van onze acties een succes maken! Je bent flexibel inzetbaar gedurende de week en past in het volgende plaatje:

 • Dames / heren
 • Representatief en verzorgd uiterlijk
 • Flexibel, harde werker en collegiaal (teamplayer)
 • Enthousiast, eerlijk en spontaan
 • Goede beheersing Nederlandse taal (woord en geschift)
 • Durft op mensen af te stappen
 • Zelfstandig en betrouwbaar
 • Service gericht
 • Proactief
 • Regelmatig beschikbaar
 • Rijbewijs B is een pre maar geen must

Wat bieden wij?

Je werkt op oproepbasis en meestal in teamverband met leuke collega’s en in een uitdagende, wisselende werkomgeving. De flexibele werktijden garanderen afwisseling in beleving en werkzaamheden en dat allemaal tegen een meer dan marktconforme beloning.

ZZP-ers ook welkom!

 

Is dit echt iets voor jou en wil je op bijna alle spraakmakende evenementen van Nederland werken? Reageer dan snel en vul het sollicitatieformulier en verstuur dit samen met een digitale foto. Je hoort zo snel mogelijk van ons of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Voor meer informatie zijn wij natuurlijk altijd bereikbaar.

//End Google Analtyics Tag Code// //Begin Hotjar Code// //End Hotjar Code//