VACATURES PROMOTIE & HOSPITALITY

VACATURES PROMOTIE

 

Promotiewerk

Wij werken op leuke en variërende locaties waaronder Schiphol Airport Amsterdam, Jaarbeurs Utrecht, RAI Amsterdam. Maar ook op veel festivals door het hele land, waaronder Dominator, Amsterdam Open Air, Awakenings en Solar. We zoeken in heel Nederland sfeermakers die, individueel of in teamverband, van onze acties een succes maken op de meest uiteenlopende wijzen, op de meest bizarre tijdstippen en meest verschillende locaties. En uiteraard met de allerleukste collega’s van Nederland!

bekijk de vacature

 
 

sales-promotor schiphol

Werken in de grootste shops achter de douane? Dan is dit jouw kans op een leuke afwisselende baan op de meest dynamische en internationale werkomgeving van Nederland: Schiphol! Vind je het leuk om veel verschillende soorten mensen (reizigers en zakenmensen) te enthousiasmeren en ben je vrolijk, spontaan, behulpzaam en collegiaal, dan willen we jou in ons Schipholteam! bekijk de vacature

 
 

Category Expert/ Verkoopadviseur

Ben jij op zoek naar een flexibele, vaste, uitdagende en klantgerichte functie in de meest dynamische omgeving van Nederland? Word jij warm van een internationale omgeving? Kan jij goed luisteren en adviseren? Stop met zoeken want wij hebben de ideale vacature voor jou! Bekijk de vacature 

 
 

Festival medewerker

Ben jij een sociaal, sales-minded persoon en vind je het leuk om met mensen te werken? Ben jij iemand die mensen weet te enthousiasmeren en wil je onderdeel zijn van een mindset verandering?

Wil jij dit festivalseizoen onderdeel uitmaken van ons EVENT SALES TEAM. Zie jij jezelf al werken op b.v. Awakenings, 909, Lentekabinet, The Flying Dutch of Amsterdam Open Air?

bekijk de vacature

 

 

VACATURES HOSPITALITY

 

Hostess Jaarbeurs

Vind je het een uitdaging om de dag van een bezoeker tot een succes te maken? Dan hebben wij de ideale baan voor jou! Werken als host of hostess op beurzen bied je de mogelijkheid om in contact te komen met verschillende soorten mensen voor de uitvoering van verschillende taken. Denk hierbij aan het enthousiast verwelkomen en verwijzen van bezoekers, het uitdelen van plattegronden, scannen van toegangstickets, tot het informeren over de beurs en de aanwezige stands.

Als preferred supplier van Jaarbeurs hebben we veel werk als hostess/host. bekijk de vacature 

 
 

Hostess cruise terminal

Altijd willen werken in een hectische en levendige omgeving? Altijd onder de indruk geweest van die machtige cruise-schepen? Wij zoeken representatie enthousiastelingen die namens onze klant gasten willen ontvangen en begeleiden. Alle passagiers worden ondersteund in het in- en uitchecken en het begeleiden van en naar de schepen. Heb jij die eeuwige smile, ben jij service gericht ingesteld en flexibel inzetbaar (ook in de weekenden)? Dan zoeken wij jou!

bekijk de vacature

 
 

Host/hostess heel Nederland

Wij werken op leuke en variërende locaties waaronder Schiphol Airport Amsterdam, Jaarbeurs Utrecht, RAI Amsterdam. Maar ook op veel festivals door het hele land, waaronder Lowlands, Dominator, Amsterdam Open Air, Awakenings, Solar en vele anderen.

 
Scroll Up