Enquêteurs Target Questions

Is nieuwsgierigheid jouw passie?

TARGET QUESTIONS

Target Questions is net zoals Auxilium Promotie & Advies een volle zuster van BEUQ!, Target Questions is een enquête bureau en doet in opdracht voor vele leuke klanten en merken onderzoek naar de meest uiteenlopende onderwerpen. Hartstikke leuk afwisselend en uitdagend werk!

enquêteur: AFWISSELEND EN UITDAGEND WERK

BEUQ! verzorgt de werving en selectie van alle enquêteurs, Target Questions is altijd op zoek naar enthousiaste enquêteurs in heel Nederland die het enquête  team komen versterken. Enquêteren bij Target Questions impliceert afwisselend werk, op de meest uiteenlopende tijdstippen en locaties als festivals en evenementen, beurzen, winkelcentra en gemeentes. Voor prachtige merken en ….. met super leuke collega’s. JOIN OUR TEAM!DE BEUQ! ERIN

Wij verwelkomen je graag als lid van ons enquête team. Inschrijven kan zowel op flex-als op ZZP basis. Lijkt het je leuk om bij ons aan de slag te gaan? Mail een korte motivatie inclusief een foto van jezelf naar sollicitatie@beuq.nl, reageer via WhatsApp/SMS (06 38756753) of vul het sollicitatieformulier in.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Mocht je nog vragen hebben: e kunt ons altijd bellen op +31 (0) 20 4200870.

//End Google Analtyics Tag Code// //Begin Hotjar Code// //End Hotjar Code//