Werken op cruise terminals

Hostess op cruiseterminals

Auxilium Hospitality Service zoekt vanaf medio april 2019 weer hosts en hostessen voor de cruiseterminal(s)!

Altijd willen werken in een hectische en levendige omgeving en altijd onder de indruk geweest van die machtige cruise-schepen? Ben jij een sociale enthousiasteling en vind je het leuk om met mensen te werken? Ben jij iemand die mensen graag ondersteunt, helpt en informeert en vind je het een uitdaging om een glimlach op iemands gezicht te toveren? Dan hebben wij jouw top baan!

 

Als onze hostess op de cruiseterminal sta jij direct in contact met de (inter)nationale passagiers die op het punt staan een cruise te maken. Als hostess is het de kunst om de passagiers zo goed mogelijk te bedienen en de verwachtingen op alle mogelijke vlakken te overtreffen! Werkzaamheden op de cruiseterminal bestaan uit het verwelkomen van de passagiers, het helpen met inchecken van de bagage, het ondersteunen bij het invullen van gezondheidsformulieren, het daadwerkelijk inchecken van de passagier tot het begeleiden van groepen passagiers naar het schip toe.

Functie-eisen hostess op cruiseterminal

 

Om als hostess voor ons op de Cruiseterminal in Amsterdam of Rotterdam aan de slag te gaan, ben je voornamelijk beschikbaar in het weekend en beschik je over de volgende hospitality kwaliteiten:
* Enthousiast, eerlijk en spontaan
* Zelfstandig en betrouwbaar
* Servicegericht
* Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord
* Beheersing van andere talen: hoe meer hoe beter
* Representatief en verzorgd uiterlijk
* Teamplayer
* Service gericht
* Woonachtig in omgeving Amsterdam/Rotterdam
*Mannen en vrouwen!

 

Wat bieden wij?
Werken bij Auxilium Hospitality Service biedt verschillende voordelen. Je kunt flexibel omgaan met je werkdagen en tijden, je staat continue in contact met super leuke collega’s maar ook met verschillende doelgroepen en werkt in een uitdagende werkomgeving. Tevens ontwikkel je verschillende skills op sociaal en communicatief vlak en leer je oplossingsgericht denken. Ook bieden wij een hospitality training aan om jou optimaal te ondersteunen bij het uitvoeren van je werkzaamheden. Dit alles tegen een markconforme beloning.  Zowel op flexibele als ZZP basis mogelijk.

 

Solliciteren?
Is deze baan nou echt voor jou gemaakt? Vul het sollicitatieformulier in en verstuur dit samen met een digitale foto. Je mag ons ook een korte motivatie inclusief een leuke, spontane foto van jezelf mailen naar sollicitatie@beuq.nl of whatsappen via +31(0)6 38756753! Je hoort zo snel mogelijk van ons of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Voor meer informatie zijn wij natuurlijk altijd bereikbaar.

Scroll Up