Werken op Jaarbeurs Utrecht

Host of hostess Jaarbeurs Utrecht

meer dan welkom!

Heb je passie voor hospitality? Ben je flexibel, proactief en service gericht? Vind jij het een uitdaging om het bezoek aan de beurs voor alle gasten tot een onvergetelijke succes te maken? Dan hebben wij de ideale baan voor jou! Werken als host of hostess Jaarbeurs Utrecht biedt je de mogelijkheid tot interactief werk. Contact met verschillende bezoekers en wisselende werkzaamheden. En je maakt onderdeel uit van een waanzinnig leuk team aan collega’s.

Jaarbeurs Utrecht

Auxilium Hospitality Service is bijzonder trots dat zij zich preferred supplier van Jaarbeurs Utrecht mag noemen. Daarom mag zij tijdens elke beurs alle hosts & hostesses leveren. Niet alleen ter ondersteuning van Jaarbeurs Utrecht zelf. Ook ten behoeve van alle deelnemende standhouders uit binnen- en buitenland.Join our team!

Heb je zin om als host of hostess Jaarbeurs aan de slag te gaan en wil je ons team versterken? Vul direct het sollicitatieformulier in of mail een korte motivatie inclusief een leuke, spontane foto van jezelf naar sollicitatie@beuq.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op! Voor meer informatie zijn wij natuurlijk altijd bereikbaar.

//End Google Analtyics Tag Code// //Begin Hotjar Code// //End Hotjar Code//