Werken voor Jaarbeurs; host/hostess

Host & hostess Jaarbeurs Utrecht

 

Auxilium Promotie & Advies, onderdeel van de Aux Fieldmarketing Group, is altijd op zoek naar uiterst vriendelijke hosts & hostessen en beursmedewerkers. De Aux Hospitality Services nemen een enorme toevlucht en vanaf 1 januari 2018 mag Auxilium zich preferred supplier van Jaarbeurs Utrecht en al haar beursdeelnemers noemen.

 

Vind jij het een uitdaging om de dag van een bezoeker tot een succes te maken? Dan hebben wij de ideale baan voor jou! Werken als host of hostess op beurzen bied je de mogelijkheid om in contact te komen met verschillende soorten mensen tijdens de uitvoering van verschillende taken. Denk hierbij aan het enthousiast verwelkomen en verwijzen van bezoekers, het uitdelen van plattegronden, scannen van toegangstickets tot het informeren over de beurs en de aanwezige stands.

 

 

Wie zoeken we en wat bieden wij?

Wie zoeken wij?

* Dames / heren

* Enthousiast en spontaan

* Goede beheersing van de Nederlandse taal

* Goede beheersing van de Engelse taal is een pré

* Flexibel en regelmatig inzetbaar

* Service gericht

* Goede luisteraar

*Vermogen zich aan te passen aan situaties en doelgroep(en)

* Aangeboren gevoel van goed gastheerschap

* Correct en hulpvaardig

* Representatief en verzorgd uiterlijk

* Woonachtig in omgeving Utrecht

* In het weekend en/of doordeweeks beschikbaar

 

Wat bieden wij?

Auxilium Promotie & Advies formeert een zo vast mogelijk team, dat na training en een inwerkperiode ingezet zal worden ten behoeve van alle gewenste werkzaamheden die de Jaarbeurs Utrecht van ons verlangt. Je werkt op oproepbasis, in teamverband met leuke collega’s en in een uitdagende, super actieve werkomgeving. De flexibele werktijden garanderen afwisseling in beleving en werkzaamheden en dat allemaal tegen een meer dan marktconforme beloning.  Zowel op flexibele als ZZP basis mogelijk.

 

Voldoe jij aan bovenstaand profiel en wil je het team versterken? Stuur je motivatie en foto aan sollicitatie@beuq.nl of vul direct het sollicitatieformulier in. Je hoort dan zo snel mogelijk van ons of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek.

 

Scroll Up