Over Beuq!

Werving & selectie

BEUQ! is een full service werving & selectiebureau dat zich gespecialiseerd heeft op het gebied van flexwerk: Flex Recruitment. Naast werving & selectie biedt BEUQ! ook payroll faciliteiten en alle andere loon en contract gerelateerde diensten aan.

BEUQ! maakt onderdeel uit van de Aux Fieldmarketing Group. Fieldmarketing is een breed begrip en bestrijkt veel verschillende, uiteenlopende en aanvullende disciplines. Disciplines die een aparte focus vereisen. De Aux Fieldmarketing Group houdt hier in haar organisatiestructuur rekening mee door de oprichting van, al dan niet volledig, zelfstandige divisies. Naast BEUQ! betreffen dit:

Auxilium Promotie & Advies, vestiging Amsterdam en Zwolle, voor alle promotionele en sales activiteiten, hospitallity en event crew.

BagOffice voor de totale verzorging (samenstelling en logistiek) ten behoeve van goodiebags.

Target Questions voor enquêtes, onderzoek en audits.


Flex-recruitment

Waar promotiebureau Auxilium Promotie & Advies vanuit Amsterdam en Utrecht zorgt voor dé optimale invulling, begeleiding en uitvoering van alle mogelijke promotionele- en sales activiteiten, is BEUQ! dé specialist voor de werving en selectie van representatieve, enthousiaste en communicatief vaardige flex medewerkers en het samenstellen van de meest optimale teams. Niet alleen voor Auxilium maar ook voor andere opdrachtgevers.

BEUQ! concentreert zich op Flex Recruitment: werving en selectie van geschikte en gemotiveerde flex medewerkers.

Daarbij focust BEUQ! zich specifiek op het kerngebied fieldmarketing. Een enorm breed gebied dat vele differentiaties en vakgebieden kent.En dus ook verschillende profielen flex medewerkers vereist.

Gebaseerd op jarenlange ervaring blinkt BEUQ! uit in het optimaal bedienen van de flexmarkt middels payrolling, recruitment, talentmanagement, ZZP contracting en alle hieraan gelieerde- en gerelateerde services.

Differentiaties

BEUQ! en Auxilium erkennen deze differentiaties door in haar flex recruitment beleid een onderscheid te maken in:

  • Retail Services: sales teams, airport retail services, merchandising, store check, mystery visits, store consultants, brand ambassadors
  • Sales – promotions: promotie-, flyer-, sampling- en winkeldemonstratie teams
  • Hospitality: host & hostessen, travel services, beurzen, congressen, horeca
  • Event Bemanning & Support: van accreditatie, hostesses, parkeer en VIP-begeleiding tot handy men
  • Research: marktonderzoek, enquêteurs en auditoren

Verschillende categorieën die verschillende personele eigenschappen en profielen van flex medewerkers vereisen.


Vestigingen

Het hoofdkantoor van Auxilium en BEUQ! is gevestigd in Amsterdam. In 2017 is de tweede vestiging geopend in Zwolle. De stad Zwolle geldt als portaal naar Oost en Noord Nederland, waardoor BEUQ! in staat is nog meer service te bieden in belangrijke steden als Groningen, Leeuwarden, Lelystad, Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen. Omvangrijke plaatsen waar veel gebeurt op zakelijk gebied

Niet alleen voor landelijke acties, maar ook regionaal kan BEUQ! veel effectiever en kostenbesparend haar services aanbieden. Door de kortere afstand is snel overleg met de klant mogelijk. Ook heeft BEUQ! de mogelijkheid om bewezen concepten in de Randstad in deze regio uit te rollen. Daarnaast is BEUQ! in staat om, ten behoeve van alle regionale acties, de juiste focus en hulp te bieden die deze acties verdienen. Of het nu gaat om actie-locatie planning of het aansturen van de teams die uiteraard de taal van de doelgroep spreken.

Onze regionale kennis in combinatie met de aanwezige ervaring dragen gegarandeerd bij aan het succes van uw acties en campagnes.

//End Google Analtyics Tag Code// //Begin Hotjar Code// //End Hotjar Code//