Category sales adviseur Schiphol

Category Experts/ Verkoop adviseurs op Schiphol Airport

Ben jij op zoek naar een flexibele, vaste, uitdagende en klantgerichte functie in de meest dynamische omgeving van Nederland? Word jij warm van een internationale omgeving? Kan jij goed luisteren en adviseren? Stop met zoeken want wij hebben de ideale vacature voor jou!

 

Functieomschrijving

Drank, tabak en/of chocolade: toch wel de guilty pleasure van velen. Als Category Expert zal je als representatief visitekaartje de internationale klanten te woord staan. Met een service- en klantgerichte houding adviseer je de klanten zo goed mogelijk in het maken van een keuze m.b.t. één of meerdere categorieën (drank, tabak, chocolade).  Jij geeft hen de verkoopervaring die zij niet snel zullen vergeten!

Om jouw verkoopkwaliteiten en kennis over de producten (nog meer) te ontwikkelen, zullen er sales- en product-trainingen gegeven worden, zodat je altijd goed voorbereid aan het werk gaat en je jezelf kan ontwikkelen.

Wie zoeken wij, wat bieden wij?

Wie zoeken wij?

Servicegerichte en flexibele sales-toppers die aan onderstaande kwaliteiten voldoen:
• Minimaal 2 dagen per week beschikbaar, inclusief de weekenden
• Affiniteit en/of ervaring met alcoholische dranken en chocolade
• Minimaal uitstekend Engels en Nederlands sprekend
• Overige talen beheersen is een pré
• Zelfstandig kunnen werken
• Service gericht en proactief
• Sales skills
• Communicatief sterk
• Enthousiast, loyaal, eerlijk en spontaan
• Flexibel, harde werker en collegiaal
• Representatief en verzorgd uiterlijk
• I.v.m. screening: de afgelopen 8 jaar aaneengesloten in Nederland hebt gewoond en nooit in aanraking bent geweest met justitie.

 

Wat bieden wij?
Werken bij Auxilium Promotie & Advies biedt verschillende voordelen. Je kunt flexibel omgaan met je werkdagen, je staat continue in contact met super leuke collega’s maar ook met verschillende doelgroepen en werkt in een uitdagende, wisselende werkomgeving zoals Schiphol. Tevens ontwikkel je verschillende skills op sociaal en communicatief vlak en leer je oplossingsgericht denken. Ter ondersteuning bieden wij elke maand product gerelateerde trainingen zodat je precies weet hoe iets ruikt en proeft en je dus optimaal advies kunt geven. Tevens krijg je een salestraining van ons zodat je handige tools krijgt om de verkoop te kunnen sluiten. De verkoop wordt gedaan op basis van beleving.

 

Deze functie heeft als voordeel dat je gemiddeld 16 – 20 uur per week kunt werken en na een half jaar bestaat de mogelijkheid dat je in dienst komt bij onze opdrachtgever. Daarnaast is het mogelijk om op flexibele of ZZP  basis voor andere sales/promotie/hospitality projecten namens ons te werken.

 

Omschrijving Auxilium Promotie & Advies
Auxilium Promotie & Advies (www.aux.nl) is onderdeel van de Aux Field Marketing Group en een van de bekendste full service promotiebureaus van Nederland. Wij hebben meer dan 28 jaar ervaring in het begeleiden en inzetten van promotie- hostess en salesmedewerkers. Onze acties vinden in heel Nederland en gedurende het hele jaar plaats, op alle dagen van de week overdag, ’s- avonds en ‘s- nachts.
Wij werken op leuke en variërende locaties waaronder Schiphol Airport Amsterdam, Jaarbeurs Utrecht, RAI Amsterdam en veel festivals door het hele land, waaronder Dominator, Amsterdam Open Air, Awakenings en Solar. Op deze en nog veel meer andere locaties verzorgen wij advies- promo- en salesactiviteiten voor merken zoals 3FM, Godiva, Lindt, BOS Ice Tea, Johnny Walker en nog veel meer.
Het is mogelijk om naast de vaste werkzaamheden op Schiphol op andere locaties te werken. Check hiervoor onze site www.aux.nl !

 

 

Solliciteren?

 

Solliciteren?
Is deze baan nou echt voor jou gemaakt? Reageer dan snel via www.beuq.nl. BEUQ! verzorgt de werving en selectie voor Auxilium. Vul het sollicitatieformulier in en verstuur dit samen met een digitale foto.
Je mag ons jouw cv en korte motivatie inclusief een leuke, spontane foto van jezelf mailen naar sollicitatie@beuq.nl

Je hoort zo snel mogelijk van ons of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Voor meer informatie zijn wij natuurlijk altijd bereikbaar.

Scroll Up