Werken op cruise terminals

Hosts & hostessen cruise terminals

Altijd willen werken in een hectische en levendige omgeving? Altijd onder de indruk geweest van die machtige cruise-schepen? Wij zoeken representatie enthousiastelingen die namens onze klant gasten willen ontvangen en begeleiden.

 

Auxilium Promotie & Advies, onderdeel van de Aux Fieldmarketing Group, is altijd op zoek naar veel uiterst vriendelijke hosts & hostessen en beursmedewerkers. De Aux Hospitality Services nemen een enorme toevlucht en vanaf 1 januari 2018 mag Auxilium zich preferred supplier van Jaarbeurs Utrecht en al haar beursdeelnemers noemen.

 

Wat zoeken wij?

Auxilium Promotie & Advies zoekt uitbreiding van haar hospitality team, dat namens onze klant op de cruise terminal in Amsterdam gasten enthousiast verwelkomt en verder kan begeleiden. Alle passagiers worden ondersteund in het in- en uitchecken en het begeleiden van en naar de schepen. Heb jij die eeuwige smile, ben jij service gericht ingesteld en flexibel inzetbaar (ook in de weekenden)? Dan zoeken wij jou!

 

 

Wie zoeken we, wat bieden wij?

Wie zoeken wij?

 

* Dames / heren
* Leeftijd vanaf 21 jaar
* Enthousiast en spontaan
* Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
* Flexibel en veel inzetbaar
* Service gericht
* Representatief en verzorgd uiterlijk
* Rijbewijs B is een pré, geen must
* Woonachtig in omgeving terminals Amsterdam, Rotterdam en Ijmuiden

 

Voldoe jij aan bovenstaand profiel en wil je het team versterken? Vul dan direct het sollicitatieformulier. Je hoort dan zo snel mogelijk van ons of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek.

 

Wat bieden wij?

Auxilium Promotie & Advies formeert een zo vast mogelijk  team,  dat na training en een inwerkperiode ingezet zal worden ten behoeve van alle gewenste werkzaamheden. Je werkt op oproepbasis, in teamverband met leuke collega’s en in een uitdagende, super actiieve werkomgeving. De flexibele werktijden garanderen afwisseling in beleving en werkzaamheden en dat allemaal tegen een meer dan marktconforme beloning.

 

Scroll Up